Alla inlägg under februari 2011

wo

Av likstrom - 7 februari 2011 22:13

Hatar rubriker xD
Aja stannade hemma från skolan idag. Orkade inte fick nån ångest grej över allt som hänt i helgen, jobbet, stallet osv.. Var helt tom i huvet i morse.  Igår hade vi minnesstund för G.. Hon låg kvar och hade en ros på magen och marschaller och gravljus runt sig. Är otroligt  svårt när en häst dör. Många tror inte det men så är det! Vi stod ute en stund sen  gick vi därifrån. Idag har det inte hänt nått speciellt. Varit hemma var ute och gick med hunden på en timmes lång promenad :D var sjukt värt med frisk luft :) Imorgon är det skola och sen ska jag till stallet och göra nått med BM och hästarna :D kommer bli skojj :D
men först skolan med Livskunskap o.O tycker det ordet låter så otäckt xD
sen åker jag hem iprincip eftersom jag bara går halvdagar :3
På lördag ska jag träna med min häst också :D för M och det kommer blir spännande :D

Och ni som hälsar på min blogg skulle vara roligt om ni komenterade eller  tipsade om min blogg till andra :)

Slänger in en låt som jag tycker är awsuume :D Dj Satomi- Castles in the sky
http://www.youtube.com/watch?v=3hMXtZq3Peo

fan

Av likstrom - 5 februari 2011 21:00

Mamma hämtade mig från jobbet så sa hon: det har hänt en sak
jag: vadå?
hon: Gazette är död...
jag: storböla
Gazette 1992-2011

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Men för lite annat så tänkte jag skriva vad jag är bra å dålig på.
bra på: Lyssna, teckna, kreativ, laga mat, slutföra saker
dålig på: förstå vissa människor, städa, duscha ( ja faktiskt mest för att jag är lat kan ta 2-3 dar mellan) kasta kläder i tvätten.
Bra på saker som har med saker å göra XD men orkar inte skriva mer nu.. Är asledsen.. så hörs senare

// likis

Av likstrom - 5 februari 2011 12:53

Igår var det en kul dag i skolan iallafall skönt med omväxling!
på morgonen hade vi läxor och sen lite senare så städade vi. Jag fick "vardagsrummet" och skulle dammsuga. Min ungdomskonsult var där inne också och jag sa: Finns det en utväcklingsstörning här inne? 
samtidigt som jag snurrar med kontakten till dammsugaren XD
läraren: vaaa? du menar kontaktutag?
jag: jaaa. men vart lite fel
läraren: hahahha vad fick du det ifårn?
jag: jag vet inte.
skrattade gott åt det då det bara ploppade upp xD
Efter städningen hade vi Elev i Centrum och omdömmen.
Jag vart elev i centrum -.-  fick många bra ord och annat :D

Slutade 11:20 :D (Y) och efter skolan åkte jag hem. Åkte å handlade med mamma på eftermiddagen. På kvällen svängde jag ihop en pastasallad <333 jättegott!
Idag är det premiär på jobbet! :O börjar klockan 15. Föreställningen 17. Shit nervöst :O men går säkert jättebra :D  Sen blir det "byakrogen" efter jobbet (Y) få se om jag följer med eller inte :)
hare bra
// Liket

puh

Av likstrom - 4 februari 2011 00:46

Kom hem från jobbet för några timmar sen orkade inte blogga då men bloggar nu istället XD  stressigt på jobbet och sprang runt som en iller runt runt. Iallafall var det en ny scenarbetare med o.O kallade honom för Junior då jag inte vet hans riktiga namn O.O och jag och M var på en sida medans W,A och J var på andra sidan. Allt gick jättebra. var ju genrep!! :D fast ljustjejen fick lite strul med ljuset och A bara vrålade bakom senen XD askul. Iallafall så var vi lediga imon <3 love it! Men skolan först :D  På lördag är det Premiär :O :D och efter det ska vi på "krogen" typ >___> och ha trevligt. Så är det föreställning på söndag också :3
Just nu sitter jag och kollar på Michelle Phans sminkvideos på Youtube. Otroligt duktig tjej! :D  chattar med en vän också och snart ska jag dejta min kudde för upp tidigt imon :)
Nej nu får det vara bra med bloggandet. får se om jag bloggar mer i mon :)
Go natt alla ha en bra natt!   
// liket

Av likstrom - 3 februari 2011 16:54

Var skola idag. Halvdag eftersom jag inte går eftermiddagar :3 precis som en annan i min klass :)
Gick till biblioteket och lämnade tillbaka en bok som var försenad >.< skulle låna om. drog kortet i läsaren scannade boken: Lån ogiltligt!
min lärare pratade med biliokarien  (?)  och hon fixa lite grann. så sa hon: prova igen. Gorde om allt och fick: Lån Ogiltligt!
vafaan tänkte jag. Men hon fixa lite mer och sen så skrev hon upp på en lapp istället. :)  gick bra till slut men vart lite frustrerande xD  sen upp till J huset igen och pluggade lite svenska. gorde 3 papper på mindre än 10 minuter ;) och sen fick min lärare nog och gav mig en matteuppgift som hon inte hade facit på så man kunnde rätta -.- pucko... -.-
Nu har jag nyss ätit och snart ska jag iväg till jobbet :D blir väl kvar där till 23 eller nått >.<  sen skola imon men slutar dock 11:20 som vi alltid gör på fredagar :) sen är man ledig från jobb också :D  kanske ska till insjön till mammas kompis med hunden :)  men nu ska jag smita :D
// Liket


Av likstrom - 2 februari 2011 22:41

Förstår återigen inte varför man inte får vara anorlunda i dagens samhälle! Emo,Goth,Punkare, Skinheads osv. Blir inte lika accepterade som normala människor eller fjortisar. Jag är goth/emo. har kompisar som är skin/punkare/emo/goth. Alla blir påhoppade. Ingen får glada blickar eller komentarer för vår stil eller nått sånt. Otroligt konstigt.  Men nu när jag ändå gnäller ska jag gnälla vidare. Jag och mamma skulle till min psykolog igår. Glansis på stan och vi halkade runt med massa andra människor. Längs med affärsväggarna där det inte var is kommer det en mamma med sin mamma plus en barnvagn!. Bredde ut sig precis över hela där det var tortt och inte halt. En gammal tant fick lov att halka iväg till isen för mamman vägrade flytta på sig och göra plats. Otroligt respektlöst. Ser ofta folk med barnvagnar som tränger sig fram som om dom äger vägen/trotoaren/gatan! Blir säkert påhoppad nu men det struntar jag i.
Ska sluta gnälla nu
ha en bra natt!

/ Liket

Presentation


goth,hästtjej,piiercad,galen,spontan. Den som undrar nått är välkommen att skriva :D

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards